In de media

Over B&O

Wij werken met een team van vakmannen aan de mooiste prefab projecten voor heel Nederland. B&O Groep is dé specialist in geprefabriceerde producten! Wij bouwen alles prefab in eigen fabriek, hier creëren wij de frames voor de bergingen, monteren wij de wandafwerking en maken wij alles gereed voor montage op locatie. Onze bouwkwaliteit is hoog en de afwerking naadloos. 

Met onze ruime en jarenlange ervaring en door gebruik te maken van moderne bouwsystemen alsmede te investeren in nieuwe ontwikkelingen, willen we snel en slagvaardig inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Bovendien werken wij met uitsluitend duurzaam gecertificeerd materiaal. Onze keurmerken en certificaten garanderen de verantwoorde en duurzame werkwijze en uiteraard zijn al onze productiemedewerkers in het bezit van een VCA. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop!

MVO

De B&O Groep is FSCĀ® gecertificeerd en draagt mee aan een verantwoord beheer van onze bossen. Al onze (productie) medewerkers zijn in het bezit van een VCA.